Vierailu Sulkavuoreen

14.3.2023

Rautaharkon omakotiyhdistyksen kautta tarjoutuu mahdollisuus päästä vierailulle Sulkavuoren tunneleihin! 

Ensimmäinen vierailu oli maanantaina 6.3. ja nyt vierailuja on vielä kaksi: keskiviikkona 15.3. ja maanantaina 20.3. Kaikkien vierailujen aikataulu ja ohjelma on sama:

  • Bussi hakee ryhmän kyytiin ent. Ravintola Harkon pihasta (Kartanonkatu 2). Lähtö klo 17 eli paikalla täytyy olla vähän ennemmin.
  • Bussi ajaa Keskuspuhdistamon toimistolle Voimakadulle, jossa noustaan bussista hakemaan tarvittavat turvavarusteet päälle ja palataan bussiin.
  • Bussi ajaa Sulkavuoreen, jossa n. 1 tunti tunneleissa kiertämistä.
  • Bussi palaa takaisin Voimakadulle, jossa palautetaan varusteet, ja sitten bussi tuo osallistujat vielä takaisin Rautaharkkoon. 

Kullekin kerralle mahtuu 18 osallistujaa. Turvallisuussyistä lapset ja liikuntaesteiset eivät valitettavasti voi osallistua. Tunneliin ajetaan bussilla, mutta kalliotiloissa kuljetaan myös kävellen. Paikoitellen työmaa on erittäin vaikeakulkuista ja vierailulla pitää olla turvavarusteet, jotka Keskuspuhdistamo lainaa osallistujille. Vierailua varten kannattaa pukeutua niin, ettei ole vaaraa jäädä vaatteista kiinni portaisiin tms. (hameen helmat, leveät housunpuntit, pitkät takit jne.). Vierailun kesto on n. 2‒2,5 tuntia. 

Ilmoittautua voit sähköpostitse rautaharkon.omakotiyhdistys@gmail.com tai puhelimitse (soittamalla, tekstaamalla tai WhatsApp-viestillä) yhdistyksen puheenjohtajalle Elinalle numeroon 040 747 5502.

Tässä osallistujat ovat Rautaharkon alta tulevan tunnelin päässä - muutaman vuoden päästä tässä virtaa likavettä.